Monday, September 8, 2008

Chocolate Banana Cake



Kek ni actually the 2nd time hazel buat. The 1st time bila my Ummi punya b'day (26/07), Oleh kerna camera time tu rosak jadi tak dpt la ambil pic nyer. Yg ni hazel buat time MIL punya b'day pulak (08/08), kena adil la kan. Heheheee.... Kalau sesape perasan, dis is one of the Secret Recipe punya cake. Hazel blajar fm my "guru".... Bila da pandai buat, save sikit. Apa tidak nyer kat Secret Recipe jual S$5.20 per slice. Tapi walau camne pun both my mom & MIL really enjoyed it. Alhamdulillah.....

2 comments:

budakecik said...

kak yang ni x da resepi ke or secrect resepi..hehe. nmpak mcm sedap, kalo dah x tau buat mmg x yah nk bli kat kedai dah kan..nice cake.

Hazel said...

Resepi nyer tak secret pun.Tapi ape yg hazel tau, dis cake is one of the specialty kat kedai "Secret Recipe". Nanti la bila hazel da free, akan hazel postkan resepi nyer...